El sector gastronòmic de la Ràpita engega del 20 de novembre al 13 de desembre la segona edició de les Jornades Gastronòmiques #JoMenjoACasa que s’adapten a les restriccions aplicades per fer front a la pandèmia de la covid-19.

El llagostí serà l’element estrella en aquesta segona edició de #JoMenjoACasa, ja que la situació actual no ha permès la celebració de les XVIII Jornades Gastronòmiques del Llagostí. L’alcalde de la Ràpita i regidor de Turisme, Josep Caparrós expressa que “davant la impossibilitat de dur a terme les Jornades Gastronòmiques del Llagostí, des de la Regidoria de Turisme creiem convenient fer arribar menús on el llagostí sigui el protagonista”.

Per la seva banda, la presidenta del Col·lectiu de Cuina, Imma Boria, afegeix que “no hem volgut deixar que les jornades del llagostí es perdessin i hem decidit que la gent s’ho pugui emportar a casa”, i afirma que “els establiments emprenem les jornades esperant una bona resposta per part de la ciutadania”. Caparrós conclou amb “la necessitat i la importància de realitzar accions per dinamitzar el comerç i la restauració de la Ràpita, perquè tots puguem seguir gaudint de la gastronomia rapitenca i potenciant l’economia local”.

Els vuit establiments que ofereixen menús amb servei de recollida o repartiment a domicili són Albert Guzman, Can Batiste, Casa Ramon Marinés, Llansola 1921, Freddy Restaurant, Marieta taperia, Maria des de 1941 i L’Àncora – La Placeta. Els menús que ofereixen, amb presus que oscil·len entre els 25 i els 35 euros, es poden trobar a  turisme.larapita.cat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.