El projecte de l’empresa salinera Infosa de construir un moll marítim a la Punta de la Banya per a garantir una via marítima d’extracció de la sal, que es produeix a les salines de la Trinitat, s’ha vist qüestionat per diverses entitats ecologistes, i s’han mostrat molt crítiques.

El moll tindrà una llargada d’1,4 quilòmetres, amb una base de 17 metres d’amplada i una ocupació marina de 17.000m2. Els ecologistes consideren el projecte sobredimensionat i qüestionen la compatibilitat de l’activitat amb la protecció de l’entorn, ja que es tallarà la circulació de l’aigua i es veurà compromesa la biodiversitat marina.

A més, els ecologistes asseguren que la construcció del moll fa incompatible l’activitat extractora de sal d’Infosa amb la protecció de la Punta de la Banya. Afirmen que si el Pla de Protecció del Delta de l’Ebre ja preveu accions per a reforçar la barra del Trabucador, no seria necessària la construcció d’un moll de les característiques plantejades.