El futbol va tornar aquest cap de setmana i, com en altres partits, es va fer una queixa durant un minut amb els dos equips parats, sense jugar, quan la pilota ja havia rodat.

Del partit dir que el Benissanet va començar sent molt intens i va incomodar al Batea. Però el penal sobre Ferri (minut 20) que ell mateix va transformar va canviar la dinàmica del partit. El Batea, amb el 0-1, es va fer propietari del joc i va dominar creant diverses situacions de gol. No obstant, el Benissanet, en accions aillades, avisava de que podia marcar però Rojas, porter que debutava amb el Batea, procedent del Gandesa, va evitar-ho.

A la represa, aviat, els locals van reclamar un penal que va ser-ho. No fou xiulat. El Benissanet va pressionar i el Batea va tenir més dificultats. El partit es va obrir i van haver més alternatives. Arran d’un córner, el visitant Carlos va marcar el 0-2. El gol ja va fer mal al Benissanet que va perdre pistonada tot i gaudir de dues opcions que va desfer Rojas. Al final, 0-2 i victòria d’un Batea renovat per la represa de la lliga. El Benissanet, amb qui va debutar Yassine i Barrufet, va vendre cara la derrota en un partit amb molt de públic i molt bon ambient de futbol.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.