Últimes setmanes de caça al Delta de l’Ebre. Una temporada que serà recordada pel panorama de la covid-19 i les mesures i restriccions derivades de la pandèmia. Les societats de caça s’han hagut d’adaptar reduint el grup de persones en les caceres, limitant els seus desplaçaments i respectant el toc de queda.

La temporada també ha estat marcada per l’efecte del canvi climàtic, tant pel que fa a la davallada del número d’aus, com en el comportament de les mateixes i en les afectacions directes que té a la terra, com per exemple, amb la pujada del nivell del mar.

Recalquen la importància de la gestió que es fa per part de les societats de caçadors. Una gestió que té efectes directe en les collites i en el manteniment de les colònies d’aus estables. I expressen preocupació per la falta de recursos per part de les administracions en el manteniment del món rural.

Temporada amb problemes globals també a la caça major per les restriccions de mobilitat i els efectes del canvi climàtic palpable en el comportament estrany de les espècies, com el porc senglar que ja està pràcticament instal·lat al Delta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.