Molt pocs votants s’han acostat a les meses a partir de les 19 hores, durant l’hora reservada per a positius per covid-19 i confinats. A l’auditori AXA de Barcelona, després que els membres de les cinc meses s’hagin equipat amb els EPI corresponents, l’interventor ha fet sortir els apoderats dels partits de l’espai de votació. Durant la primera mitja hora s’han presentat menys de deu votants, tots ells assegurant que no tenien coronavirus. “Es fa molt difícil treballar així, t’estic intuïnt“, explicava a l’ACN un dels membres de mesa, Jordi Gallego, que tenia dificultats en llegir els noms dels electors i els DNI amb la llum del telèfon mòbil a través de la pantalla transparent i les ulleres.

Una altra dels membres de mesa, Esther Morera, ha explicat que tenien la bossa preparada per llançar els EPI quan fos el moment. “És un dia històric perquè anar a votar en aquestes condicions és una cosa que no s’oblidarà mai“, ha reblat.

Autor: