Les urnes electròniques s’obriran el dilluns 23 de maig a les 10 del matí i fins el dimecres 25 de maig a les 10 del matí perquè els 18.497 membres de la comunitat universitària puguin votar per escollir el proper rector o rectora de la URV. Per primer vegada són tres els catedràtics i catedràtiques que opten a ser la màxima autoritat acadèmica els propers quatre anys. Entre els candidats hi ha l’actual rectora de la universitat, la catedràtica de Microbiologia; Mercè Gisbert, catedràtica en Tecnologia Educativa.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.