La candidata ebrenca de Junts per Catalunya, Mònica Sales, assegura que si el doctor Argimon és conseller de Salut com ha proposat Laura Borràs es revisarà el projecte d’ampliació de l’Hospital de Tortosa. Sales diu que els consellers del Govern han de ser experts en el camp que han de gestionar i que per això s’ha proposat a l’actual director general de Salut Pública i responsable de la gestió de la pandèmia.

“Sabem que el doctor Argimon va ser una proposta directa del President Torra per a gestionar la pandèmia en un moment de màxima dificultat. Més que un compromís amb una persona és un compromís amb el coneixement”, ha assegurat Mònica Sales. La candidata de Junts també ha afirmat que “és fonamental que els consellers i les conselleres de la Generalitat de Catalunya tinguen coneixements de la matèria que treballen”.

Sales assegura que el primer que faran “si Laura Borràs és presidenta i Argimon és conseller serà analitzar en quina situació estan les Terres de l’Ebre sanitàriament i vetllar perquè a les Terres de l’Ebre no els falten cap servei i que no vagin en detriment del que passa a Tarragona, darrerament hem vist un anucni d’un nou hospital a la ciutat de Tarragona, però això no ha de voler dir que les Terres de l’Ebre hagin de ser sucursal”.

Des de Junts per Catalunya volen reactivar la DUI i critiquen el posicionament del Parlament de Catalunya esta darrera legislatura: “Durant aquests tres anys hem vist com el Parlament de Catalunya de vegades s’ha rendit als peus de la judicialització o als peus de la temor per continuar endavant i el que està clar és que els polítics sols no podrem tirar endavant això”.

Per una altra banda, Sales defensa que el pressupost de Cultura augmente fins al 2% del PIB. Junts també proposa recuperar el projecte País Viu País d’Oportunitats i una conselleria del Món Rural per impulsar iniciatives per combatre el despoblament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.