Davant la crítica situació sanitària a les portes de eleccions al Parlament del proper 14 de febrer, la CUP no farà cap acte electoral presencial a la demarcació de Tarragona. Aquesta ha estat una decisió presa per unanimitat per les tres assemblees territorials que formen la candidatura, Terres de l’Ebre, Camp i Baix Penedès.

L’organització anticapitalista insisteix en la seua ferma crítica a la imposició del TSJC de mantenir la data decretada en una primera instància pel govern de la Generalitat, que va prendre la decisió d’ajornar-la amb el suport de la majoria de partits que conformen l’arc parlamentari. La CUP considera una irresponsabilitat i una temeritat celebrar les eleccions el proper 14 de febrer, tenint en compte la gravíssima situació de contagis de la COVID-19 que estan posant altre cop en escac el sistema sanitari públic.

De la mateixa manera, les independentistes assenyalen la pèssima gestió del govern de la Generalitat. Els cupaires acusen al govern de ser conscient que a dia d’avui el país es trobaria en plena tercera onada de contagis i de no saber anticipar-se ni oferir un pla sòlid que prioritzés tant la salut com el dret a la participació política de la ciutadania. 

Les diferents assemblees de la CUP de la demarcació de Tarragona replantejaran la seua campanya per donar a conèixer el seu programa a través d’accions comunicatives i actes de campanya telemàtics. L’organització treballarà per oferir oportunitats per garantir-lo de manera que es pugui preservar la salut de tothom.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.