La CUP ha presentat deu propostes per a la distribució dels 4,9 milions d’euros de la modificació pressupostària que va anunciar el consistori amb la intenció d’aprofitar el romanent de tresoreria. Els cupaires han proposat, entre altres, invertir 1,2 milions d’euros en la via pública, l’adquisició i adequació d’un parc d’habitatge de lloguer social en valor d’un milió d’euros, la creació d’una escola bressol pública municipal de 100 places per al curs 2022-2023, amb una partida de 150.000 euros.

A més, els anticapitalistes també proposen plans d’ocupació per a la creació de 80 llocs de treball durant 6 mesos de 2022, amb un pressupost de 750.000€. El portaveu de la CUP ha assegurat que “les propostes presentades responen a la necessitat de pa, sostre, treball i igualtat per a combatre la situació d’inflació i crisi que viu la població i que pretenen reduir l’impacte a nivell social i econòmic i intentar evitar així que la situació d’exclusió social que pateixin moltes famílies acaben sent estructurals”. 

Autor: