El Departament de Salut de la Generalitat ha sumat aquest divendres les Terres de l’Ebre 102 nous positius de covid-19 confirmats per proves PCR o test antigènic ràpid. Els casos confirmats acumulats s’elevan a 4.366. La velocitat de propagació del virus se situa en 0,85, similar a la d’aquest dijous (0,86) mentre que el risc de rebrot tot i mantenir-se alt ha baixat 14 punts i el valor és ara de 664.

La bona dada que aporta Salut a través del portal dadescovid.cat és que no s’ha registrat cap nova mort després de quatre dies conscutius amb dues morts diàries per covid-19.

Segons les dades oficials facilitades per Salut aquest divendres, hi ha 62 persones hospitalitzades per contagis (una menys que en el balanç de dijous) i hi ha 14 persones ingressades a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.