La dreta i extrema dreta d’Espanya no s’ha tret de sobre el seu passat de connivència amb el franquisme i per aquest motiu adopta posicions radicals en tots els ordres de la societat. Han mantingut des de les hores els seus poders tenint la seva quota de poder en totes les institucions polítiques, judicials , policials i clero adoptant una nova forma per adequar-se a les circumstancies actuals i maquillar el que veritablement son feixistes .

La proposició de llei presentada per el PP per fer fora els comunistes del govern de coalició, es una continuació estratègica que segueixen els feixistes fil per randa des de la formació del mateix i per el seus propòsits fan servir un marc de crispació i confrontació en tots els ordres de la vida política , social i judicial ajudats de forma total per alguns mitjans de comunicació, que tots coneixem, per estendre tot tipus de conspiracions i mentides sobre organitzacions i persones honorables sota el paraigües d’alguns sectors del poder judicial, fins i tot han arribat a dir que els causants de les morts del covid són el govern i que aquest es il·legal. El PP vol donar consells de legalitat quan te mes gent condemnada a la presó que parlamentaris tot un exercici de cinisme d’aquests poca vergonya’s. Aquests ara mateix estan aturant la renovació del poder judicial per no perdre els privilegis que creuen tenir com amos i senyors que es creuen de la pàtria,però sense aquests sectors de la judicatura al seu favor potser ja no hi serien.

La corona ha estat el nexe entre tots els feixistes del país, quan el colpista assassí  va anomenar  successor dient que tot estava lligat i ben lligat havia posat la seva llavor en el campechano que ha funcionat molts anys, però el saber-se  inviolable per sobre de la llei,e l parlament,  exercit, policia etc. el fa caure en gran quantitats d’errors que al final ensenyen tal com es i el condemnen,  per aquest motiu la dreta i extrema dreta vol patrimonialitzar la institució i el seu jefe per defensar-la. La ciutadania veu amb una gran sorpresa i vergonya com el campechano s’ha enriquit a costa del país creant estructures financeres per amagar a la fiscalia els diners negres i bruts per col·locar-los a països fiscals i no al país. Tot i que va dimitir, la institució està molt tocada per aquests fets i no ajuda que el seu successor que es un llop amb pell de xai, quan ensenya la poteta amb l’expressió, A por ellos, s’integra a la gran porqueria de la dreta i extrema dreta i amb un fets molt bel·ligerants cap una part de la ciutadania, Catalunya, una bona raó per dimitir i posar el seu càrrec a disposició del sufragi universal perquè els ciutadans es puguin expressar  sobre aquesta anacrònica i infectada institució.

Amb el govern progressista els feixistes han accelerat el discurs de cop d’estat,sort que no estem al 36, un discurs incendiari sense cap respecte a la gent que no pensa com ells demostrant  els escèptics que per la seva causa estan disposats a tot. L’ofensiva  ha dut al Casado a la manipulació d’informes del departament de seguretat nacional per inculpar al Sánchez de l’expansió del Covi. Aquesta situació ha dut al magistrat emèrit del poder judicial Sr. Pallin a dir que la justícia espanyola està al nivell de Ruanda o Burundi. A nivell Europeo el PP, Vox i Cs estan volent bloquejar els ajuts per la post pandèmia que el govern ha demanat. Molt patriotisme, banderetes, polseres,rellotges per els traïdors que només son lleials a la seva causa, i podríem seguir, la llista es molt llarga.

No es pot dialogar amb els feixistes se’ls ha de combatre fent lleis  democràtiques per parar a tots ells i els seus aliats del poder judicial,mitjans de comunicació, policia i tot el que tingui a veure amb aquest porqueria preconstitucional antidemocràtica  i tenir de debò un país net i democràtic sense haver d’aguantar actituds, persones i fets  que no  aporten res a la convivència  i tenir clar quin model volem de país monarquia o república, per tant l’últim avis al govern perquè vagin treballant i aprovant aquest tipus de lleis.