Abans de començar el partit es va fer un emotiu minut de silenci en record al senienc Anselmo Ramirez, que va morir la setmana passada en un acciendent al Causa, a causa d’una allau de neu.
Va ser un partit marcat per les baixes. Tots dos equips en tenien i no poques. La Sénia, a la contra, va decidir el partit amb el 2-0, amb dos gols de Nico al primer temps. A la represa, el Perelló va entrar en situació amb un penal que va ser el 2-1. El partit es va obrir i els locals van sentenciar aprofitant una errada defensiva dels perellonencs. La pilota li va arribar a Capi que va establir el 3-1. A darrera hora, el visitant Vicent, improvisat davanter centre, va marcar el 3-2 amb qualitat, quan el defensa local Roger va fer una cessió erronia cap enrera.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.