L’Alcanar va golejar el Ginestar i, amb 10 victòries en 11 jornades, puja a la tercera plaça (4-1). Primera part molt igualada dels dos equips desequilibrada en un llançament de falta directa de Jan que s’ha colat per dalt la barrera. Amb 1-0 ha començat la segona part, en un domini constant del Ginestar que ha tingut varies ocasions per empatar el partit, però han estat els canareus, en un contraatac, qui han aprofitat l’oportunitat de marcar. Primer Miquel Reverté al 58′, ha fet el 2-0, i tres minuts més tard, amb un gol olímpic, executat magistralment per Josep Fibla. Ha estat molt dur per al Ginestar que no ha pogut reaccionar i encara ha vist com Àngel Gonzalez (Pitxó) als 72′ acabaria marcant el quart. A les acaballes a passat de tot. Un penal assenyalat contra l’Alcanar que ha parat el porter reserva (Àlex Querol) que feia poc havia sortit i a la jugada posterior el gol de l’honor del Ginestar marcat per Enrique Sentís als 89′. Partit distret a la Fanecada que fa que l’Alcanar se situe en tercera posició i li dóna emoció a la categoria. El Ginestar només ha sumat 4 punts de 18.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.