El pròxim diumenge 8 de març el pavelló El Temple de Tortosa serà la seu de la sisena trobada d’Escoles de Bàsquet d’aquesta temporada.

Aquesta setmana s’ha obert el termini d’inscripció d’equips a l’esdeveniment, en què poden participar conjunts masculins, femenins i mixtes de les categories Escoles i Premini. L’últim dia per a inscriure equips és el 28 de febrer.

Per tal de prendre part a la trobada, les jugadores i jugadors han de tenir tramitada la fitxa federativa per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

Per a més informació o inscripcions, podeu enviar un correu a [email protected]

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.