Primera part molt disputada on l’Amposta va marcar per mig de Ferran al minut 26. Els visitants van estar millor en la recuperació, gràcies a la pressió alta, i així van crear més opcions. La Rapitenca també en va tenir, però fins el descans no va estar còmode sobre el camp. Es preveia reacció rapitenca a la represa i així va ser. Va sortir molt endollat l’equip de Maza i van ser constants els atacs fins que al 60’, Alex López marcava de falta directa. El mateix jugador 5 minuts més tard posava el segon en el marcador, culminnat una bona jugada. La Rapitenca insistia i l’Amposta, sense capacitat de reacció, veia com anaven caent els gols en contra. Cristian Regolf al 81′ i al 85’ (aquest darrer amb vaselina inclosa) deixaven un 4-1 incontestable al segon temps. Timida reacció ampostina als minuts finals però no va passar d’aquí. Un gran duel de filials que la Rapitenca va resoldre en una segona part de pelicula.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.