L’Olimpic va guanyar l’Ebre Escola (4-2), triomf amb doble valor de punts que situa als morencs en la tercera plaça, en la lluita per l’ascens.
Imanol va marcar l’1-0, al minut 6. Tornel, a la vora del descans, va empatar pels de l’Ebre, culminant una passada de pepe Montesó. A la represa, aviat, Sergi va marcar el 2-1. Albert March, de falta, va empatar. L’Ebre va poder fer el 2-3 però Nogales va evitar-ho. A la contra següent, l’Olímpic va fer el 3-2, afusellant Oriol Prat amb una canonada. Al final. Imanol va establir el 4-2. L’Olímpic porta 9 victòries en 10 partits.
Cal dri que l’Aldeana va guanyar contra el Godall (0-1) i d’aquesta manera els 4 primers marquen distàncies. Els aldeans amb un partit menys que recuperaran dijous vinent, contra el Jesús i Maria.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.