El Roquetenc va guanyar el Catalònia (1-2) en partit de recuperació disputat aquest dissabte, jornada encara de descans nadalenc. El derbi es va reemprendre al minut 3, amb el 0-0.
Els de Roquetes, que van fer una bona imatge, agafen aire amb tres punts molt valuosos per sortir de la part baixa de la taula. Per al Catalònia fou un pas enrera en la progressió amb que va acabar l’any passat, sumant 11 punts de 15. De fet, l’equip no havia perdut des que Chema està a la banqueta.Amb la derrota, va deixar escapar una ocasió d’enganxar-se als cinc primers. La primera meitat va ser molt igualada, amb un Roquetenc ben pòsat que va crear superioritat al centre del camp i, d’aquesta forma, dominava millor les segones jugades. Els de Roquetes, a més, es van avançar amb un gol fantasma que va donar l’àrbitre. La pilota, com es veu a les imatges de Canal Terres de l’Ebre, no va entrar. El gol i la decisió de l’àrbitre van descentrar a l’equip local. No obstant, a l’inici de la represa, als 15 segons, Aleix va fer un golàs que va significar l’empat. El Catalònia havia fet uns retocs tàctics i ja va estar més ben posat, dominant i tancant el Roquetenc al seu camp, amb fases de bon joc, obrint el camp i tenint paciència en la possessió de la pilota, amb circulacions d’un costat del camp a l’altre. Prades va tenir la millor ocasió local per a remuntar. Però amb els minuts, el Roquetenc, amb els canvis, va poder equilibrar el partit i en els darrers 15 minuts el derbi es va igualar. A darrera hora, arran d’una acció amb certa polèmica perquè els locals reclamen una falta anterior al centre del camp Víctor Bertomeu va marcar l’1-2. El Cata va tenir una oportunitat claríssima en afegit per empatar però Iniesta va salvar-la. Al final 1-2, i malestar a Jesús per decisions del col.legiat que van considerar que els van perjudicar.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.