El Masdenverge va guanyar el Xerta en un partit que es va decidir a la primera meitat quan els locals van sortir molt posats i el Xerta, en canvi, va fer-ho molt apàtic. Els de Poley van sentenciar amb els gols de Xavi, Jordi i Juan i a la mitja hora ja vencien per 3-0. Llavors el partit es va equilibrar i el Xerta va tenir dues opcions, una molt clara per entrar en el partit. A la represa, qualsevol possibilitat visitant va esvair-se als 20 segons quan Juan va establir el 4-0. El partit ja va perdre ordre i el Xerta va intentar fer el gol de l’honor però sense poder-lo aconseguir. Bona imatge del Masdenverge davant d’un Xerta distensionat que no va estar en el partit durant la primera mitja hora i va pagar-ho car.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.