A falta de 2 setmanes exactes, l’organització del Delta Music Festival es veu obligada a cancel·lar la primera edició que tenia previst celebrar-se el 2, 3 i 4 d’agost al Pla dels Catalans (l’Aldea). Segons han informat a través d’un comunicat per les xarxes socials, la causa ha estat totalment aliena a l’organització de l’esdeveniment, deixant el projecte sense cap alternativa per als més de 70 artistes i milers d’assistents previstos per aquesta cita.

Aquest comunicat ha estat destacat per un conjunt d’agraïments, tant a l’Ajuntament de l’Aldea, com a l’entitat propietària del recinte, als artistes i sobretot al públic que ja havia comprat els seus accessos.

L’organització retornarà el 100% de l’import íntegre als espectadors que ja havien adquirit les seves entrades.

El cartell comptava amb artistes internacionalment coneguts com Myke Towers, WADE, DEE DEE, Elilluminari, Raul Mezcolanza, Guille Placencia, New Limit, Henry Méndez, XRIZ, Miguel Serna, Marian Dacal o Chumi.