Montse Perelló (ERC) serà alcaldessa de Tivissa amb els vots de la regidora de Movem i de la FIC. Este mitjà ha pogut confirmar que el pacte es farà oficial este dimecres al vespre o demà dijous. La llista d’ARA Sí Tivissa, vinculada als republicans, obtindria el suport de 5 regidors del total de 9.

D’esta forma, el PDeCAT (que concorria amb la llista de Junts per Tu) perdrà l’alcaldia del municipi de la Ribera d’Ebre. La candidata de Junts, Montse Pagès, agafava el relleu de Jordi Jardí, encara alcalde en funcions, i batlle durant la última dècada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.