Tivissa presenta la vuitena edició de les ‘Nits a la Baranova’, un programa d’actes musicals que s’allargarà del 30 de juliol fins al 21 d’agost, i que se celebrarà a la plaça que bateja el festival: la plaça de la Baranova.

Enguany, el consistori ha preparat un programa de quatre jornades que arrencaran el 30 de juliol amb la Nit Lírica, enguany sense la darmosana Sara Blanch, on actuarà la mezzosoprano ampollera Anna Brull, el baríton Isaac Galán i el pianista Josep Buforn.

Seguidament, el 7 d’agost tindrà lloc la Nit Clàssica, amb un concert a càrrec de Robrecht de Roeck, violoncel solista, i el Quintet Mompou. El dia 13 d’agost, i en la Nit Simfònica, s’hi podrà escoltar la Banda de Música de Benissanet per donar pas a l’última nit, la Nit de Jazz, que és la màxima novetat d’enguany. Hi actuarà Paula Peso, una artista del Taller de Músics, el dia 21 d’agost.

Les entrades als actes oscil·len entre els 3 i els 25 € per la Nit Lírica i la Nit de Jazz, les altres seran gratuïtes.

Autor: