Tivissa enceta la vuitena edició de “Les Nits a la Baranova” amb una exitosa actuació de música lírica a càrrec de la mezzosoprano Anna Brull, el baríton Isaac Galán, i el pianista Josep Buforn. Amb encara tres nits més per davant, la localitat podrà gaudir del jazz, la música simfònica i la clàssica.

Amb la mezzosoprano Anna Brull, el baríton Isaac Galán, i el pianista Josep Buforn, va començar la vuitena edició de “Les Nits a la Baranova” de Tivissa, que aposten per apropar els valors de la lírica a les Terres de l’Ebre. Amb una oferta artística de gran qualitat, la localitat busca afavorir i potenciar la projecció de les millors veus joves de la lírica al nostre país. El passat 30 de juliol ho va aconseguir amb molt d’èxit.

El programa s’allargarà fins el 21 d’agost i comptarà amb tres nits més a la fresca gaudint en cadascuna d’elles de música clàssica, simfònica i del jazz. La nit del 7 d’agost les Terres de l’Ebre gaudiran del concert de Robrecht de Roeck, violoncel solista, i el Quintet Mompou, mentre que la Banda de Música de Benissanet amenitzarà la nit del 13. Enguany, però, hi ha novetats, i el dia 21 es celebrarà la Nit del Jazz, protagonitzada per la Paula Peso.

Amb tot, la pandèmia no ha aconseguit frenar el cicle, que tot i haver-se reubicat en edicions anterior, realitzant els concerts dins l’església, ha recuperat la plaça que li dona nom com a escenari principal de les jornades.