Compromís i Podem pacten presentar-se junts a les municipals. Les dues formacions d’esquerres concorreran amb la marca ‘Compromís i Podem per la Cala’, amb l’objectiu de reeditar la representació que tenen al consistori i seguir treballant pel municipi.

La llista electoral estarà formada al 50% per membres de Compromís per la Cala –entre militants del PSC i independents– i un altre 50% de Podem. Un acord que han definit de transversal, plural i progressista.

El cap de llista serà el primer secretari local del PSC, Javier Sánchez, qui també és director de l’Institut Candelera. Sánchez explica que la voluntat de Compromís era fer un pacte més ampli d’esquerres, sumant esforços per continuar treballant per la població.

El segon lloc de la candidatura serà per Ferran Martínez, responsable del grup de treball de Podem l’Ametlla de Mar. Aquest serà el primer cop que Podem es presenta en uns comicis municipals, després d’aprovar-ho en unes primàries el mes passat.

En aquest projecte però no hi seran cap dels actuals regidors que té Compromís. Segons expliquen ambdues formacions, la voluntat era que l’actual portaveu Antonio Espuny continués liderant la coalició, però no es va arribar a un acord.

Font: la Cala RTV

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.