Tal com informa Imagina Ràdio, Tonyo Vallès Lluís serà el candidat del Partit Popular a l’alcaldia de Tortosa de cara a les eleccions municipals del proper 26 de maig. El candidat del PP a la capital del Baix Ebre, casat i pare de dos fills, té 51 anys, és afiliat al Partit Popular i professionalment és administratiu de l’Institut Català de la Salut. També és monitor d’spinning i gestiona un estanc.

L’acte de presentació de Tonyo Vallès com a candidat a l’alcaldia de Tortosa tindrà lloc a la capital del Baix Ebre el proper 26 de març i anirà a càrrec del presidenta del PPC, Alejandro Fernández.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.