Ha sorgit un nou actor polític a Santa Bàrbara. Es tracta d’un partit independent, el Moviment Alternatiu Planer, el MAP. L’encapçala l’empresària Isabel Garcia i comptarà amb un equip que combina la experiència i la joventut, que vol representar sectors i sensibilitats molt diverses de la societat planera. El diumenge 10 de març, el MAP es donarà a conèixer públicament en un acte a la plaça 1 d’octubre.

“Som un grup de planers i planeres que volem fer un canvi important a l’ajuntament de Santa Bàrbara. Volem que siga un punt important al Montsià, fent politiques constructives, portant empreses al poble, restructurant el comerç, donant suport a la pagesia… tenint objectius molt clars del que anem a fer”, ha assegurat Garcia en primícia per Ebredigital. “Som gent en unes idees molt transversals, tenim gent jove i gent més gran, però tots en molta experiència en els diferents sectors que representen. I sobretot, molt ilusionats”.

El seu principal objectiu és canviar el rumb de les polítiques que es porten a terme des de l’ajuntament. I és que a Santa Bàrbara governa Convergència i Unió, ara el PDeCAT, des de la reinstauració de la democràcia. L’alcalde del PDeCAT, Alfred Blanch, governa amb majoria absoluta de sis regidors. A l’oposició hi ha dos regidors d’Esquerra Planera, una no adscrita (que es va separar d’EP al gener de 2018) i un regidor del PP.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.