El portaveu d’Esquerra Republicana – Tortosa Sí i candidat a les properes eleccions municipals a la capital del Baix Ebre, Xavier Faura, assegura que no cal, necessàriament, que la llista més votada als comicis acabi governant. Tot i això, el republicà ha volgut explicar per què no va donar suport a una possible moció de censura, ja que hagués calgut sumar a Ciutadans i la CUP. Faura, en el programa l’Entrevista de Canal Terres de l’Ebre, ha carregat contra l’actual govern municipal titllant-lo de feble i de fer accions “curtterministes”.

Podeu veure l’entrevista sencera aquí:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.