El Roquetenc va guanyar al Corbera amb un gol de Cessay, aprofitant una assistència de Camarero (1-0). El Corbera es va queixar molt de l’arbitratge per diversos fores de joc que no eren i per dos penals no xiulats a la represa. En el primer, l’àrbitre va xiular un joc perillós dins local de l’àrea quan els visitants reclamaven mans del defensa roquetenc. Amb descontent visitant per l’arbitratge, el Roquetenc va fer la seua feina i va sumar una victòria que l’estabilitza, és la segona seguida després de sis jornades sense guanyar.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre