L’Ascó, en el quart partit seguit a casa (dels sis), va perdre contra un rival directe en la lluita per la permanència, el Sants (0-1). El vent va condicionar. Els visitants van tenir-lo a favor a la primera meitat, quan es va avançar i van tenir altres opcions. A la represa, l’Ascó va poder empatar, sense encert en les rematades. El Sants supera ara a l’ascó, a la taula.
Víctor (sancionat) i Héctor, Pantoja i Jany (lesionats) van ser baixa. L’Ascó ha incorporat 3 jugadors, dos d’ells van debutar dissabte: Adrà Parra i Ousman.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre