Partit amb molt de vent en què l’Ebre Escola va fer un gran pas endavant en vèncer a Xerta (3-4). Primera meitat amb els visitants amb el vent a favor i encert en dues accions de Pep Montesó per fer el 0-2, el segon gol protestat pels locals. Anas, culminant una bona jugada, va fer el 0-3. Poc abans del descans, els xertolins que van ef l’1-3. A la represa, amb els locals pressionant, Jorge va fer el 2-3 a la sortida d’un córner. Quan pitjor un passava l’Ebre, una contra va culminar-la Anas amb el 2-4. Gol que va fer mal als locals que, no obstant, van insistir fent Toni, de penal, el 3-4 i tenint ocasions amb un gol fantasma reclamat. l’Ebre va patir però esva endur tres punts molt importants per assegurar-se el play-off..

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre