El Camarles fa cinc jornades que no perd (9 punts de 15) i segueix creixent a la taula. En el derbi va vèncer a l’Ampolla en el derbi (3-0). Els camarlencs van encarrilar el partit a la primera meitat amb els gols de Ferreres i de Curto. L’Ampolla va intentar-ho però no va poder entrar en el partit i els camarlencs van decidir a manca d’un quart amb un gol de Samu, quan l’Ampolla havia assumit riscos i va perdre una pilota en zona d’iniciació.
Amb la derrota, els ampolleros s’han estancat, 4 punts de 15 possible.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre