185 morts en 159 accidents a la xarxa viària de Catalunya, un fet que ha fet augmentar la sinistralitat en les carreteres provincials amb 44 morts, quinze més respecte a l’any anterior, en 39 accidents mortals dels 23 que es van produir l’any 2017, les que s’han produït a la xarxa viària catalana.

Unes xifres que representen un 10% més de sinistralitat respecte a l’any passat i un increment d’un 10% respecte als accidents mortals que van succeir entre l’1 de gener fins al 31 de desembre durant el 2017.

Tarragona és la província en que més creix la sinistralitat en l’eix viari del país. Durant el 2018 ha hi hagut un 52 % en el cas de les víctimes mortals i un 70 % pel que fa als sinistris mortals a les carreteres tarragonines. Un fet que destaca en augmentar significativament les víctimes mortals a la província. Comparativament parlant respecte l’any 2010 hi ha un decreixement d’aquests accidents mortals passant d’un 17 % i d’un 24’1 % respecte a víctimes mortals a les carreteres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.