El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí hi ha hagut un accident mortal a la TV-3319 al terme municipal d’Ulldecona (Montsià). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 09:13 h.

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una col·lisió per encalç entre una furgoneta i un tractor. Com a conseqüència de l’impacte, el tractor ha sortit de la via i ha bolcat. El conductor del tractor, de setanta anys d’edat, ha resultat mort. Per la seva banda, la conductora de la furgoneta ha resultat ferida lleu i ha estat traslladada a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Amb aquesta víctima, són 183 les persones que han mort en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que portem d’any.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.