Tres vehicles han xocat frontalment aquest dissabte a la tarda a Deltebre. Els vehicles implicats són dos turismes i una furgoneta. D’acord a les primeres informacions hi ha tres ferits greus i una menys greu. Dos dels conductors han hagut de ser excarcertats pels bombers. Els ferits han sigut traslladats a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

L’avís s’ha rebut a les 18.21h i s’hi han desplaçat 4 dotacions dels Bombers de la Generalitat, 2 patrulles dels Mossos d’Esquadra i 3 ambulàncies del SEM i efectius de la policia local.

La carretara està tallada al punt quilòmetric 11 de la TV-3454, ja al casc urbà de Deltebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.