Una jove de 22 anys i veïna de l’Aldea ha resultat morta aquest diumenge de matinada després que el cotxe en què viatjava hagi sortit de la via, per causes que s’estan investigant, i hagi caigut dins d’un canal de reg a Sant Carles de la Ràpita, just a la sortida per la carretera que enllaça amb Amposta. Els Mossos d’Esquadra han detingut al conductor del vehicle accidentat, que ha donat positiu en drogues i alcohol.

ACN/ Redacció || La víctima mortal era la passatgera davantera del turisme. El sinistre ha passat al voltant de les 06.36 hores a la carretera TV-3408 al punt quilomètric 9,5 del terme municipal de la Ràpita, en sentit Amposta. El conductor, un noi de 22 anys, ha quedat ferit menys greu i ha estat traslladat a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa. Allí, la policia catalana l’ha detingut per homicidi imprudent greu i per conduir sota els efectes de les drogues i l’alcohol. Ha sigut traslladat en dependències policials a Amposta.

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Les mostres de condol a la família i al poble de l’Aldea estan inundant les xarxes socials.

 

Autor:

Periodista.