El Servei Català de Trànsit ha informat que un veí de Móra de 76 anys ha mort aquest matí com a conseqüència d’un accident a la Nacional 340 al seu pas per Tarragona, al punt quilomètric 1.172.

La víctima, JR. J.G., conduïa una motocicleta quan, per causes que s’estan investigant, va xocar frontalment amb una furgoneta. Hi ha altres dos ferits menys greus i un ferit llei, tots tres traslladats a l’Hospital Santa Tecla.

Els Mossos van rebre l’avís a les 9.17h del matí i s’han activitat quatre patrulles de policia, cinc ambulàncies i una unitat de suport del Sistema d’Emergències Mèdiques, i cinc dotacions de Bombers que van haver d’excarcerar els ocupants dels vehicles sinistrats.

Amb aquesta víctima mortal, són 14 les persones que han mort en accidents de trànsit a l’N-340 aquest any. La número 173 a tot Catalunya.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.