Una noia de 19 anys ha mort aquest divendres a la matinada a Deltebre, al Baix Ebre, en un accident de trànsit amb una moto. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) ha rebut l’avís a les 03:41 hores. Fins al llocs de l’accident, a l’avinguda Goles de l’Ebre amb el carrer Sant Roc, s’hi ha desplaçat una ambulància però el personal mèdic ja no ha pogut fer res per salvar-li la vida. La jove ha rebut un fort cop al cap en caure de la motocicleta perquè ha topat contra una jardinera ornamental del carrer. La noia viatjava sola i duia posat el casc de seguretat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.