El conductor d’un tractor ha mort aquest matí en un xoc frontal amb una furgoneta a Horta de Sant Joan. L’accident ha tingut lloc a la carretera entre Horta i Arnes (T-330, punt quilòmetric 16,2) al voltant de les 8h del matí, quan els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís.

Els cinc ocupants de la furgoneta han resultat ferits, un en estat lleu i quatre en estat menys lleu, i han estat ingressats a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Encara s’investiguen les causes del xoc entre el tractor i la furgoneta, que ha estat frontal. Fins al lloc de l’accident s’han traslladat tres patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del SEM.

Suspenen actes a Horta

L’home mort en l’accident era veí d’Horta de Sant Joan, motiu pel qual l’ajuntament ha decidit anul·lar la fira de la Dolça Tardor 2018 – XIV Festa del Mostillo i 3a Fira del vi i tapes selectes prevista per a demà diumenge.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.