El Flix va deixar emprenta de gran equip, amb grans jugadors, i va explotar a Roquetes quan els locals tornaven a jugar a casa, després de 6 partits fora. Luis i Magí, amb grans gols, van posar el 0-2. Camarero, el pichichi roquetenc, va fer l’1-2. Però a la represa, Luis va aprofitar una jugada de Xixo per a decidir amb l’1-3. Els locals van tenir dues opcions per entrar encara en el partit però el Flix estava ben posat, amb la pòlvora a punt. Tini amb una gran jugada i Nacho amb el llançament magistral d’una falta van ampliar l’avantatge fins l’1-5.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.