El Benissanet va guanyar l’Arnes i és líder actual de la taula, juntament amb l’Amposta. Pol i Ricard van avançar els locals amb el 2-0. L’Arnes va començar millor el partit però el Benissanet va ser molt efectiu. Un gran gol del visitant Robert al 44 va significar el 2-1. Segona part molt intensa amb un Benissanet molt posat defensivament i amb possibilitats a la contra i un Arnes insistent que va tenir opcions per empatar, la més clara en el darrer minut. En la propera jornada els quatre primers s’enfronten entre ells.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.