L’Amposta va sumar una victòria valuosa, contra el Móra la Nova (1-0). Un gol de Ferran, en els darrers minuts, va ser determinant. Un partit travat i igualat que amb els minuts es va obrir, i que va estar disputat amb ritme i intensitat, amb opcions puntuals per a cada equip. Els moranovencs no van quedar d’acord amb l’arbitratge, reclamant un penal a Fuertes a la primera meitat. I a la segona, amb el 0-0, al minut 85, havien demanat un canvi i quan l’àrbitre l’autoritzava, es van trobar amb que va deixar reemprendre el joc i en l’acció posterior va venir l’1-0. En la última jugada del partit, el Móra la Nova va poder empartar però la pilota a anar al pal i es va passejar per la línia de gol. Amb l’Amposta ven debutar els dos darrers fitxatges, a casa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.