El Tortosa va superar el Vilaseca (1-0), amb un gol d’Aleix en un primer temps en què va perdonar poder golejar.
El Tortosa tenia les baixes de Pol i De la Torre (sancionats), Marc Garcia (lligaments del genoll), Elias i Gerard Bes. Ahir,
a la primera meitat, es van lesionar Aleix i Dani Bel, a més de Joseph a la represa. Alejandro i Sergi Duran, amb molesties,
van haver de jugar. La majoria d’aquestes baixes es mantenen pel partit a la Pobla. A la represa, el Vilaseca va
dominar davant d’un Tortosa que jugava a la contra. Així va tenir diverses opcions. També les va tenir un Vilaseca que
va reclamar un penal i va protestar una jugada de gol anul.lada.
El tècnic visitant, Santiago Martínez, va considerar una ‘vergonya’ l’arbitratge de la segona meitat. A més, va tenir unes paraules per a German, tècnic del Tortosa qui, a la vegada, va fer els seues aclariments als comentaris del tècnic rival. Al final de reportatge es poden trobar les declaracions dels tècnics. Cal informar que Manolo Puig, tal com va dir-se al seu dia, ha fitaxta amb el Tortosa i ja va debutar.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.