Un any més, l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa oferirà una programació de primer nivell durant la temporada setembre desembre. El cartell compta amb més de 25 espectacles de diferents gèneres com el circ, teatre,  espectacles familiars, musicals, documentals, llargmetratges  i monòleg. Les entrades es podran adquirir a partir de demà a la taquilla de l’Auditori de Tortosa o a través d’internet.

Des de setembre fins als últims dies del 2018 l’Auditori Felip Pedrell acollirà una programació polivalent i diversa de primer nivell. El monòleg estrella que liderarà la temporada és “que no nos frunjan la fiesta” de David Guapo el pròxim 5 d’octubre a les 22.00h de la nit. L’última temporada del 2018 de l’Auditori seguirà comptant amb el documental del més i el Cicle Gaudí, activitats ja consolidades. El documental que més destaca dins de la programació és Humans de Stephen Karam.

L’Auditori Felip Pedrell acollirà obres per a tots els gustos i totes les edats. L’espectacle familiar estrella d’aquesta temporada és Cuculand Souvenir, una cooperació del Festival Grec 2018 de Barcelona . Una proposta innovadora que fusiona dansa i circ dirigida pel coreògraf Roberto Olivan. L’Ajuntament de Tortosa aposta aquesta temporada per obres teatrals menys comercials però reconegudes per la crítica com l’obra gestual i visual Chefs.

Les entrades sortiran demà a la venda. Es podran adquirir tres tipus d’abonaments segons el nombre d’espectacles organitzats pel TAFP que vulguis veure. Les entrades es podran adquirí a la taquilla de l’Auditori els dimecres i dijous de 12 a 13 del migdia o a traves de la pàgina web de l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

Autor: