Garcia va celebrar la primera de les proves que se celebraran a la comarca de la Ribera d’Ebre, en la segona edició de la cursa. Vuitanta participants va pendre part de la prova en aquesta ocasió.

Els corredors van afrontar un primer tram de tretze quilòmetres en BTT fins a l’ermita de Santa Magdalena. Un cop allí es va donar lloc al tram de cursa a peu durant deu quilòmetres més. Al mateix lloc es tornava a pujar a la bici per afrontar els darrers dotze quilòmetres fins la línia d’arribada situada al mig del poble.

Un recorregut de trenta-cinc quilòmetres pel terme municipal de Garcia que ofereix vistes espectaculars envoltats de natura. Una prova exigent que va dominar en la modalitat individual Daniel Ramia del Club Triatló Basiliscus amb un temps de dos hores, divuit minuts, mentre Aina Picas va dominar la femenina, amb tres hores sis minuts. En la modalitat de parelles es va imposar el Grup Riberabike amb dos hores i dotze minuts.

Aquesta es la primera de les vuit que tindran lloc a la comarca. Miravet, la Torre de l’Espanyol, Riba-roja d’Ebre, Benissanet, Tivissa i Móra d’Ebre, són els pobles riberencs que formen part del calendari del 2018. Les vuit cites no només són cites esportives, ja que serveixen de reclam turístic.

28071010_1605855859469678_7333442955514373380_o.jpg

Foto: Facebook Albert Giné

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez