Xavier Pallarés ha ofert ja a Paladella una reunió amb els delegats territorials dels departaments de Benestar, Empresa i Governació. L’objectiu de la cimera és abordar els tres punts que l’alcalde de Batea va exposar durant el ple del 25 de juliol i pels quals, assegura, la Generalitat “discrimina” el municipi terraltí (les 30 places de la residència d’avis, la imposició de més parcs eòlics i el conflicte per un tros de terme amb Gandesa).

Durant el mateix ple, Paladella va emplaçar al President Carles Puigdemont a reunir-se amb ell per tractar les seves reivindicacions. Al seu torn, Puigdemont va delegar en Xavier Pallarés la tasca de negociar amb l’alcalde de Batea. Però Paladella ha rebutjat reunir-se amb el delegat del govern al territori i només reconeix a Puigdemont com interlocutor.

“Teníem als tres departaments juntament amb el delegat del govern… Hagués sigut una reunió important on s’haguessin pogut treure conclusions per traslladar-les als consellers i al President de la Generalitat per prendre les decisions” ha afirmat Xavier Pallarés.

El delegat del govern, i també alcalde d’Arnes, ha lamentat que ni l’alcalde de Batea ni cap regidor de l’equip de govern es presentés al consell d’alcaldes de la Terra Alta celebrat aquest dimarts ni amb la trobada amb el president de la diputació de Tarragona. Pallarés espera que Paladella “pugui rectificar” i ofereix qualsevol disponibilitat a l’alcalde de Batea per reunir-se.

Periodista.