Els productes de la cuina de les Terres de l’Ebre tornaran a ser presents per segon any consecutiu a l’acte…
Secció: Villa Retiro
GastroEbre ha celebrat durant dues intenses jornades la seva segona edició. En aquesta ocasió ha estat la Cooperativa de Gandesa…
Més d’una quinzena d’embarcacions i gairebé un centenar de tripulants. Estes són les xifres de participació previstes en la quinta…
Segadors del Delta, marca d’arrossos i licors que pertany a Nomen Foods, compleix deu anys. La signatura va celebrar anit…
El Xerta Restaurant, amb una estrella Michelin, és l’únic restaurant de Barcelona que ret homenatge al Delta de l’Ebre des…
L’Escola de Cuina de Villa Retiro i el programa Incorpora de ”la Caixa” han clausurat aquesta setmana un curs d’Auxiliar…
Els tres millors perfils del Grau Mitjà en Cuina i Gastronomia de l’Institut Dertosa de Tortosa seran els afortunats de…
“L’angula, la pesca tradicional a la cuina” és un projecte que impulsa l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja des de fa…
Les 19 habitacions de Villa Retiro, al Delta de l’Ebre, proposen una estada per Setmana Santa que barreja l’alta gastronomia…
ACN (Xerta) – L’Hotel Villa Retiro de Xerta (Baix Ebre) i els dos restaurants del xef ebrenc Fran López, que…
Els tres xefs de les Terres de l’Ebre amb Estrella Michelin han revalidat aquest prestigiós reconeixement un any més. Aquesta…
El Club Nàutic Riumar de Deltebre organitza pel proper dissabte 21 de juliol una nova edició de l’activitat turística, Via…
L’Escola de Cuina de Villa Retiro i el programa Incorpora de ”la Caixa” van clausurar divendres un curs d’Auxiliar de…