El Xerta Restaurant, amb una estrella Michelin, és l’únic restaurant de Barcelona que ret homenatge al Delta de l’Ebre des de l’Hotel Ohla Eixample. Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, el Xerta proposa un menú que explora els productes estrella autòctons. El caneló de mango i tonyina roja, l’anguila kabayaki, un imprescindible arròs del Delta amb cap i pota i calamars, peix de Sant Carles i aus aquàtiques en diferents textures… composen un menú de Sant Jordi que es completa amb una falsa rosa farcida de litxi i maracujà. Les postres de Sant Jordi del Xerta: Rosa farcida de litxi i maracujà.

Fran López, al capdavant dels fogons, juntament amb el seu germà Quim López, director de Villa Retiro Grup, van ser pioners en portar a Barcelona productes típics del Delta de l’Ebre, a més d’altres productes de la gastronomia típica de la seva terra.

Els germans López lideren la gastronomia de l’Hotel Ohla Eixample 5* amb Xerta Restaurant (1 Estrella Michelin), Xerta Tapas Bar i Xerta Sky Bar, i es fan càrrec dels banquets i reunions d’empresa de l’hotel. El room service i els esmorzars respiren també aires del Delta. El respecte per les receptes clàssiques, la veneració per l’ingredient autòcton i les tècniques més modernes, els van fer mereixedors d’una estrella Michelin al novembre de 2016 per Xerta Restaurant.

Menú Sant Jordi al Restaurant Xerta: 85€ (IVA inclòs)

Xerta Restaurant (Hotel Ohla Eixample 5*)
Còrsega, 289
08008 Barcelona
Tel. 34 937 379 080
Horaris: 13.00h. a 16.00h. y de 20.00h a 23.00h.
Diumenge i dilluns tancat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.