Els productes de la cuina de les Terres de l’Ebre tornaran a ser presents per segon any consecutiu a l’acte de lliurament dels Premis Ondas, que concedeix anualment Ràdio Barcelona als professionals que han destacat en ràdio, televisió, cinema i música.

El xef Fran López ha anunciat a través de la seva pàgina de facebook que Xerta Càtering s’encarregarà un any més del servei de càtering i beguda d’aquest esdeveniment de gran prestigi en el món de la comunicació. L’acte de lliurament dels Premis Ondas 2019 tindrà lloc el 14 de novembre al Teatre Liceu de Barcelona.

Xerta Càtering és una proposta gastronòmica del Xerta Restaurant Eixample de Barcelona feta a mida, amb el segell de qualitat del xef Fran López i amb la garantia de més de 10 anys en el món dels esdeveniments del Grup Villa Retiro.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.