Segadors del Delta, marca d’arrossos i licors que pertany a Nomen Foods, compleix deu anys. La signatura va celebrar anit un còctel a la terrassa de l’hotel Ohla Eixample.

Enric Batlle, director general de Nomen Foods, i Fran López, xef del Xerta restaurant i ambaixador de Bayo (marca del grup d’alimentació), van presentar el nou licor premium de crema d’arròs 1860 de Segadors del Delta, destinat alsector de l’hostaleria, la restauració, el servei d’àpats i tendeixis gurmet. Segadors del Delta va ser creada el 2009 amb l’objectiu de ser la marca de proximitat del Delta de l’Ebre.

Actualment disposa de 4 varietats d’arròs i 3 varietats de licor. Amb motiu del seu desè aniversari, surt al mercat un nou licor de crema d’arròs amb el nom de 1860, en homenatge a l’any en què es va sembrar la primera llavor en el Delta de l’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.