Les 19 habitacions de Villa Retiro, al Delta de l’Ebre, proposen una estada per Setmana Santa que barreja l’alta gastronomia local amb una vivència intensa del paisatge autòcton. La coneguda a la zona com “Casa del Indiano” de Xerta (Baix Ebre), dóna l’oportunitat als hostes i visitants d’experimentar l’idil·li que els germans Joaquim (director general) i Fran López (Xef) viuen amb la seva terra.

Situat en un paratge natural, Villa Retiro ofereix racons únics que descobrir en un entorn en què la vegetació pren màxim protagonisme a la primavera. L’hoste podrà comprovar-ho en les noves Suite-Jardí, dotades d’una exclusiva parcel·la exterior, així com en els salons del restaurant que, sota el mateix nom de Villa Retiro, conviden a explorar el Delta de l’Ebre des del paladar.

Villa Retiro Restaurant compta amb una estrella Michelin des de 2009. Les seves especialitats són els arrossos, el cranc blau, els caixetes (bivalve autòcton), les navalles, l’ànec de Coll Verd, les ostres … productes que el xef Fran López s’utilitza en receptes que sumen innovació i creativitat a la cuina local.

Villa Retiro Hotel-Restaurant s’han convertit en el primer restaurant amb estrella Michelin que permet el pagament amb bitcoins. La iniciativa es va donar a conèixer en l’última edició del Mobile World Congress i consisteix en la incorporació d’un dispositiu que permet pagar des de les aplicacions cartera del telèfon mòbil i les app Wallet, convertint les moneda digital en moneda de curs.

L’hotel compta amb spa i piscina exterior que està oberta des de l’inici de la temporada fins a la tardor.

Sobre Villa Retiro Grup

Villa Retiro Grup és l’evolució d’una empresa familiar nascuda el 1929 i actualment gestionada per la quarta generació; compta amb uns 200 treballadors. El xef Fran López, juntament amb el seu germà, Quim López, director de Villa Retiro Grup, són els artífexs d’un creixement corporatiu basat en experiències lúdic-gastronòmiques de qualitat que desenvolupen en punts estratègics de Catalunya, com Barcelona o el Delta de l’Ebre; tots dos enclavaments turístics i econòmics d’importància nacional. Els negocis del grup no únicament estan lligats a la restauració sinó que també inclouen una escola de cuina, un festival de música i un celler de vins i olis. Des 2018 gestionen la restauració de la Hisenda Na Xamena a Eivissa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.