Els tres xefs de les Terres de l’Ebre amb Estrella Michelin han revalidat aquest prestigiós reconeixement un any més. Aquesta nit es va celebrar la gala de la Guia Michelin a Lisboa on es van a conèixer els noms dels millors restaurants del 2019.

Han tornat a obtenir l’estrella els dos xefs d’Ulldecona, Geroni Castell (Les Moles) i Vicent Guimerà (L’Antic Molí) i l’aldeà Fran López, amb el Villa Retiro (Xerta) i el seu restaurant a Barcelona, el Xerta Restaurant.

Des l’Antic Molí, que ja és el tercer any consecutiu que obté l’estrella Michelin, han celebrat la notícia. En un comunicat a la seva web afirmen que “estar a la prestigiosa guia no seria possible sense vosaltres [els clients], que dia a dia confieu en el nostre equip i la cuina de proximitat”.

Les Moles van aconseguir la seva estrella al 2013 i des de llavors sempre l’han revalidat. Pel que fa a Fran López, l’únic xef ebrenc amb dos estrelles Michelin, va obtenir la seva primera distinció al 2009 pel Villa Retiro i la segona al 2016 pel Xerta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.